Vælg teambuilding kursus

Derfor Vertical Teambuilding kurser

Vertical har arrangeret kurser og events siden vores start tilbage i 1997.

Vi har arrangeret langt over 1000 fantastiske teambuildingkurser, kick off events og personalearrangementer og har haft hjertet med i hvert eneste arrangement!

Vi dyrker vores passion og ser grupper og individer vokse gennem opbyggende og samlende fællesoplevelser.

Vi har udviklet og finpudset vores aktiviteter gennem mere end 20 år, og vores løbende efteruddannelse af vores håndplukkede instruktører, sikrer at vores mange kunder altid møder høj kvalitet og engagement i hver en detalje.

Vores spændvidde er bred; vi tilbyder alt fra korte, aktive indslag i jeres program til hele dage, hvor vi står for planlægning og eksekvering. Fællesnævneren for alle arrangementer er, at det er sjovt og lærerigt – for fællesskabet såvel som for den enkelte deltager.

Selvom I blot ønsker et aktivt indslag af nogle timers varighed, er vores aktiviteter opbygget på en sådan måde, at vi i afviklingen af arrangementet kan vælge at rette fokus mod specifikke områder, såsom kommunikation eller koordination og lade deltagerne opleve en mærkbar forskel i de forskellige tilgange og strategier – dette er altid lærerigt og øjenåbnende!

Vores teambuildingkurser lader jer afprøve og udvikle indbyrdes beslutningsprocesser, relationer, kommunikation og samarbejdsevner, og giver jer gode, opbyggende fællesoplevelser, der helt sikkert vil blive snakket om og refereret til i jeres fælles fremtid.

Derudover får den enkelte mulighed for at udfordre sig selv i uvante situationer.

De enkelte opgaver vil være blandet mellem individuelle udfordringer som bueskydning og såkaldte ”Initiative Challenges”– sindrige samarbejdsøvelser, hvor der holdes for øje, at alle i selv en meget varieret personalegruppe skal have mulighed for at være en del af processen hele vejen igennem.

Det er til en hver tid muligt at sige fra, hvis der er noget man ikke ønsker at deltage i, uden at dette vil påvirke gruppens resultat negativt.

Vi sammensætter en teambuildingdag hvor alle deltagere udfordres i passende grad, fra start til slut.

Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og behov så vi kan arrangere netop det teambuilding, I har lyst til og brug for!