Herregaardens Hemmeligheder

teambuilding på gaarden

Bliv ringet op

Sådan foregår Herregaardens Hemmeligheder

“Teambuilding”

Herregårdens Hemmeligheder er et af vores mest populære arrangementer – det er her på Sonnerupgaard Gods at Vertical holder til, hvilket betyder at vi kan tilbyde alle vores aktiviteter og samtidig holde prisen nede, da vi jo er på ‘hjemmebane’!

I udfordres på teamwork, kommunikation, kreativitet, overblik og mod, gennem en række oplevelsesrige aktiviteter – vi har sammensat øvelserne på en måde der gør at det ikke er alt for fysisk udfordrende, samtidig med at den enkelte deltager kan vælge at påtage sig lidt mere udfordrende dele af opgaverne.

Aktiviteterne lader gruppen afprøve og udvikle de indbyrdes beslutningsprocesser, relationer, kommunikation og samarbejdsevner, og giver jeres medarbejdere gode, opbyggende fællesoplevelser, der helt sikkert vil blive snakket om og refereret til i jeres fælles fremtid.

Derudover får den enkelte mulighed for at udfordre sig selv i uvante situationer.

De enkelte opgaver vil være blandet mellem individuelle udfordringer som bueskydning og såkaldte ”Initiative Challenges”– sindrige samarbejdsøvelser, hvor der holdes for øje, at alle i selv en meget varieret personalegruppe skal have mulighed for at være en del af processen hele vejen igennem.
Med andre ord sammensætter vi en dag hvor alle deltagere udfordres i passende grad, fra start til slut.

Det er til en hver tid muligt at sige fra, hvis der er noget man ikke ønsker at deltage i, uden at dette vil påvirke gruppens resultat negativt.

Vertical sørger for alt, I skal således blot møde op iført tøj, der passer til vejret, så sørger vi for resten, indtil vi slipper jer igen – en masse gode fællesoplevelser rigere!

Partner & instruktør

Steffen

Vildmarks- og teambuilding-instruktør
Derfor valgte vi også Vertical.dk

En personalegruppe på 30 personer fra DSB efterspurgte en dag fuld af sjov og oplevelser – og det fik de!
Vi tilrettelagde 4 action-fyldte timer med rappelling, recurve-bueskydning og masser af underholdende momenter!

“Tak for en god dag, det var meget vellykket. Kollegerne morede sig!”

Søren Erik Damm – DSB Rejsekort.

Få et uforpligtende

Tilbud

Kontakt os

Andre teambuilding oplevelser