Unique teambuilding

teambuilding kvinnoe

Bliv ringet op

Sådan foregår Unique

Teambuilding

Vertical råder over nogle helt særlige lokationer, hvor det er muligt at få helt unikke oplevelser, som I altid vil huske!

Hvis I er en lille gruppe (max 8 deltagere) kan vi lægge arrangementet på og omkring vores ø i Sverige. Kvinnø er et fantastisk sted, blot to timers kørsel (og 20 minutters sejlads) fra København! Det er oplagt at inddrage en masse vandaktiviteter, men også de omkringliggende skove er ideelle til teambuilding. Det er gammelt ‘Snaphane-land’ så naturen og historien omkring øen går hånd i hånd og skaber en unik ramme for jeres oplevelse.

I Europas tyndest befolkede område – omkring middelalderbyen Soria i det nordlige Spanien – findes en helt utrolig smuk natur; smukke bjerge, bølgende bakker, store sletter og dybe skove. Området er det rene slaraffenland for naturelskere og det lokale køkken et ditto for madinteresserede. Vi har et tæt samarbejde med lokale guider (også danske), som muliggør at vi kan tilbyde vores aktiviteter i disse rammer – tilsat en masse unikke natur- og kulturoplevelser!

Partner & instruktør

Steffen

Vildmarks- og teambuilding-instruktør
Få et uforpligtende

Tilbud

Kontakt os

Andre teambuilding oplevelser